Servicii de traduceri. Interpretariat. Apostilare.

i

Traduceri

Biroul de Traduceri Interpres ofera servicii de traduceri autorizate si/ sau legalizate pentru acte auto, certificate, diplome, lucrari de specialitate, documente medicale, acte notariale, acte juridice, etc.

w

Interpretariat

Oferim servicii de interpretariat consecutiv si simultan pentru limbile straine engleza, franceza, spaniola, italiana, germana si greaca.

Apostile

Puteti apela la noi pentru apostilarea documentelor. Inainte de apostilarea sau supralegalizarea traducerilor, acestea se legalizeaza la un notar public.

Deplasare gratuita

Echipa noastra poate prelua si preda documentele dvs. fara sa va deplasati in mod gratuit. Ne deplasam gratuit in Bucuresti, in orice sector.

Servicii oferite de Biroul de Traduceri Interpres

Biroul de Traduceri Interpres va ofera servicii de traduceri, interpretariat si apostilare. Traducerile pot fi autorizate sau legalizate, iar interpretariatul poate fi simultan sau consecutiv. Apostila reprezinta o supralegalizare a traducerii legalizate. Traducerile autorizate se realizeaza de catre un traducator autorizat de Ministerul Justitiei, iar traducerile legalizate presupune legalizarea la un notar public a traducerii autorizate. Apostilarea sau supralegalizarea se realizeaza la Camera Notarilor Publici, adresa: Strada H.M. Berthelot, nr 42A, sector 1, Bucuresti (in spatele parcului Cismigiu).

Servicii de consultanta gratuita

Pe langa traduceri, interpretariat, si apostilare va punem la dispozitie si servicii conexe precum: consultanta gratuita, tehnoredactare, corectare traduceri, scanare, copiere.

Traduceri Autorizate

Traducerile autorizate poarta stampila si semnatura traducatorului, precum si o incheiere a acestuia in care este confirmat faptul ca documentul a fost tradus corect, fara omisiuni si ca prin traducere nu a fost alterat sensul cuvintelor. Traducerile autorizate sunt efectuate de catre un traducator autorizat de Ministerul Justitiei.

Traduceri Legalizate

Traducerile legalizate reprezinta legalizarea de catre un notar public a semnaturii traducatorului care a realizat traducerea. Astfel, este certificat faptul ca traducatorul respectiv detine o autorizatie recunoscuta de Ministerul Justitiei. Altfel spus, traducerile legalizate sunt traduceri autorizate ce sunt legalizate de catre un notar public.

Interpretariat consecutiv

In cadrul interpretariatului consecutiv, persoanele implicate iau cuvantul pe rand. Mai intai se vorbeste, se citeste in limba care urmeaza sa fie tradusa, apoi interpretul isi intra in rol si traduce fara a altera sensul cuvintelor.

Interpretariat simultan

Interpretariatul simultan presupune traducerea pe cale orala a unui mesaj, in acelasi timp in care mesajul respectiv este emis de catre transmitator. De aici si denumirea de interpretariat simultan.

Apostilare sau supralegalizare

Pe scurt, apostila/supralegalizarea aplicata pe o traducere atesta in fata autoritatilor externe (din statul in care se foloseste traducerea), faptul ca traducerea a fost efectuata dupa un document autentic si ca a fost legalizata de o entitate juridica din Romania (notar public).

Suntem la dispozitia dumneavoastra!

Ne puteti contacta la nr de tel 0727 621 627 sau la adresa de email contact@interpres.ro
Call Now Button
× Vorbiti pe WhatsApp