Daca afacerea dumneavoastra se extinde, probabil veti avea nevoie de servicii de traducere si este de preferat sa folositi o firma specializata.  Atunci cand recrutati serviciile unei companii profesionale de traducere, puteti accesa un grup de lingvisti profesionisti cu mare experienta. Agentiile de traducere au traducatori experti care se specializeaza in anumite domenii cum ar fi: juridic, marketing, continut de site-uri web sau traduceri medicale. Acesti traducatori au cunostinte vaste despre baza de clienti si piata dumneavoastra despre care pot sa scrie in limba in care trebuie tradusa.

Ce avantaje aveti daca apelati la o firma de traduceri?

Expertiza pe care o obtineti. Pe langa studierea limbilor straine, persoanele care se ocupa de textele dumneavoastra au studiat traducerea. Ei stiu cum sa se ocupe de cuvintele cu semnificatii multiple. Faptul ca sunt calificati inseamna de asemenea ca sunt mai rapizi decat cineva care traduce doar in timpul liber. Pot oferi servicii de inalta calitate pentru ca au ales sa acorde prioritate acestui domeniu si au experienta. Traducerea care obtine rezulatate in marketing.Daca textul este o traducere de marketing si doriti sa vindeti, veti avea nevoie de cineva care sa cunoasca traducerea SEO si traducerea de marketing. Un furnizor de servicii de traducere care intelege SEO poate crea mai multa vizibilitate pentru marca dumneavoastra.

Transparenta in toate etapele. Un furnizor profesionist de servicii de traducere va mentiona termenii si conditiile in oferta dumneavoastra: termenii de plata, tipul de text, drepturi de autor, numele si tipul proiectului, lungimea, pretul, formatul, data livrarii si multe altele.

Este posibil ca textele pe care compania dumneavoastra trebuie sa le traduca sa fie sensibile din punct de vedere comercial sau sa ramana confidentiale. Majoritatea traducatorilor profesionisti apartin unor asociatii profesionale, care au toate coduri de conduita. O parte a unei bune conduite este pastrarea confidentiala a informatiilor clientilor. Furnizorul dumneavoastra de servicii profesionale de traducere va mentiona confidentialitatea in termenii si conditiile lor, foarte importanta pentru materialele sensibile din punct de vedere comercial. Lingvistii instruiti asigura coerenta in textul pe care il traduc. Nu doriti neconcordante jenante care sa reduca imaginea marcii.

Livrare care este intotdeauna la timp.  Un traducator profesionist isi poate folosi experienta pentru a estima cat va dura munca sa. Acestea va pot oferi un timp de livrare si puteti planifica in acest sens. Daca utilizati pe cineva care nu are experienta, probabil ca ii va lua mai mult timp  Apeland la o firma de traduceri profesionista stiti ce primiti si sunteti siguri ca obtineti o oferta buna.

Biroul de Traduceri Interpres va poate oferi beneficii importante pentru afacerea dumneavoastra. Puteti efectua un calcul estimativ folosind calculatorul de pret din site-ul nostru, oferta noastra fiind deja inclusa in afisarea costului total.
Contactati-ne pentru a afla ce putem face pentru afacerea dumneavoastra.

 

Call Now Button
× Vorbiti pe WhatsApp