De ce sa alegi Biroul de Traduceri Interpres pentru furnizarea de servicii profesionale de traduceri?

Plasare comanda pe email fara avans

Va oferim posibilitatea de a ne trimite in format electronic documentele pentru care se solicita traducere. Pentru un numar de sub 10 pagini nu se solicita avans. In cazul clientilor fideli nu solicitam avans.

Feedback rapid catre client

Raspunsurile noastre catre client sunt oferite instant si la obiect, iar procedura de lucru este transparenta astfel incat orice potential client va fi lamurit exact la orice aspect in asa fel incat traducerile necesare sa fie optimizate ca si cost si timp de predare pentru a atinge nevoia clientului 100%.

Rezolvam orice problema

Indiferent de tipul actului de tradus, de nevoia de legalizare sau de apostilare sau de cazuri foarte rar intalnite, daca exista o cale de a rezolva problema potentialului client, suntem la dispozitia acestuia. La noi nu exista refuz.

Consultanta gratuita

Oferim consultanta gratuita chiar daca nu apelati la noi pentru servicii de traduceri, interpretariat sau apostilarea documentelor. Pentru orice nelamurire, orice intrebare ne puteti contacta prin modalitatile oferite.

Despre noi

Cu o experienta de 3 ani in spate, putem spune ca Biroul de Traduceri Interpres este un birou de traduceri ce nu a dezamagit niciun client in tot acest timp. Cartea noastra de vizita o reprezinta orice client din cele cateva mii pe care i-am servit cu traduceri profesionale, servicii de interpretariat si apostilarea documentelor. De la inceput am colaborat numai cu traducatori autorizati de Ministerul Justitiei, am fost punctuali in relatia cu clientul si am avut preturi competitive pe care incercam constant sa le mentinem sub nivelul pietei, evitand cheltuieli ce se pot regasi in pretul final oferit clientului.

Echipa noastra s-a marit constant si cei care am fost de la inceput suntem si acum, fiind dovada cea mai buna ca toti am dat dovada de seriozitate atat in relatia cu clientul dar si intre noi.

Pana in acest moment toti clientii care au apelat la noi au ramas clienti fideli, evident suntem mandri de acest fapt si cu siguranta este punctul nostru forte.

De unde numele de Interpres?

Interpres provine din limba latina si inseamna traducator. Am dorit ca numele de brand sa aiba o semnificatie atat reprezentativa cat si simbolica.

  • Clienti din recomandari 70% 70%
  • Clienti persoane juridice 40% 40%
  • Clienti persoane fizice 60% 60%
  • Comenzi optimizate 90% 90%
Call Now Button
× Vorbiti pe WhatsApp